keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Suomeksi vai Englanniksi ?

Moi !

Rupesin miettimään tosiaan, pitäisköhän ruveta suomeksi kirjoittamaan kuitenkin ? ehkä voisi kirjoittaa sekä että :)

Epätodellinen fiilis olla töissä ( toisiksi viimeinen työpäivä edessä ) yksi työkaveri ( tai kaksi oikeastaan) hyvästelty jo ja monta jäljellä. Tavallaan haikea olo tottakai on kun lähtee vuodeksi pois työpaikasta missä on ensimmäisen kerran jo ollut vuonna 2004, ja hyvät työkaverit on ollut ja oon saanut vapaita, palkattomia tosi hyvin ( joustava esimies ) ei valittamista!

Mutta niinkuin aiemmin sanoin, työ estää tällä hetkellä toteuttamasta sellasia unelmia ja haasteita mitä mulla on mielessä tosi paljon! Eli työssä itsessään ei ole mitään vikaa ollut ( no joo, ihan vaan pieniä ongelmia, mutta ne ei kaada maailmaa ) :)

Ajattelin jossain vaiheessa esitellä ja kertoa jutuista mitkä on tärkeitä omassa elämässä ( musiikki, bändit missä soitan, urheilu, seurakunta, kaverit etc etc ) En todellakaan mitään boostailemaan ala ihteäni, mutta jotain pientä infoa :)

En ole seuraillut paljon blogeja joten en tiedä mitä tänne tarkalleen pitää kirjoittaa :) työkaverit on seuraillut jonkun Jutan urheiluterveysblogia, siitä olen kuullut paljon. :)

jossain vaiheessa voisin kertoa omasta tupakanpolttokokeilu ajanjaksosta ( synkkää kamaa ) :) nyt päätin että satunnainen tupruttelu saa loppua... ( tekosyyt rupeaa loppumaan ) toki meinaan joskus esim kerran tai pari kuukaudessa ottaa jonkun rentoutus röökin, mutta ei enempää!

jeps.. takaisin töihin..

2 kommenttia:

  1. Noh, molemmat kielet toimii ja on reilua itseänsä kohtaan: jos sinusta tuntuu että suomi toimii toisena päivänä paremmin, niin käytä sitä!

    VastaaPoista
  2. no tämä on hyvä neuvo :) hiukan näin ajattelinkin.. urpoltahan tää koko kirjoittelu näyttää, mutta ajattelin tätä lähinnä itselleni päiväkirjaksi. pitää muistaa ettei kirjoita liian henk.kohtaista :)

    VastaaPoista